Πρόβλημα με τη Νέα Τούμπα από ένσταση πολιτών

Πρόβλημα με τη Νέα Τούμπα από ένσταση πολιτών

Κάτοικοι της περιοχής της Τούμπας έχουν εκφράσει μέσω ενός πολιτικού μηχανικού την ένστασή τους για ένα συγκεκριμένο σημείο της μελέτης που έχει κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση.

«Θέμα» δημιουργείται γύρω από την ανέγερση του νέου γηπέδου της Τούμπας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από πολίτες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής της Τούμπας έχουν εκφράσει μέσω ενός πολιτικού μηχανικού την ένστασή τους για ένα συγκεκριμένο σημείο της μελέτης που έχει κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση.

Ο λόγος έχει να κάνει με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχή αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα διάσπασης και κυκλοφορίας στους δρόμους της αλάνας. Αναφέρουν πως η επικοινωνία από ανατολικά προς τα δυτικά της αλάνας θα γίνεται μόνο με πεζογέφυρα, κάτι που θα μειώσει τις επιλογές κίνησης του κόσμου.

Πάντως η συγκεκριμένη ένσταση δε δείχνει να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι κάτοικοι δεν αναμένεται να προχωρήσουν περισσότερο το ζήτημα, αφού υπάρχει διάθεση για να λυθεί το θέμα. Ωστόσο αναμένεται να υπάρξει αλλαγή μελέτης για τη Νέα Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ