Αρμενάκας : «Πέρασα δύσκολα τη περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό»

Αρμενάκας : «Πέρασα δύσκολα τη περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό»

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετακόμισε στην Ροζελάρε.

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Πάνος Αρμενάκας.

Ο πρώην άσος του τριφυλλιού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνταν από τον Γιώργο Δώνη, καθώς περίμενε να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.

«Δεν ήταν κάποια σπουδαία εμπειρία για μένα. Έκανα προπονήσεις κάθε μέρα με σπουδαίους παίκτες που βλέπεις στο Champions League και όταν πήρα την ευκαιρία μου τα πήγα καλά. Δεν δόθηκαν πάντως πολλές ευκαιρίες με βάσει όσα μπορεί να κάνει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δίνονταν για θέματα εκτός γηπέδου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενώ, αναφέρθηκε και για τις επιλογές που είχε μέχρι στιγμής στην μεταγραφική περίοδο (πριν υπογράψει στην Ροζαλάρε):

«Υπήρχαν και άλλες επιλογές από την Ευρώπη και την Αυστραλία, αλλά τούτη ήταν μια καλή ευκαιρία για πάρω χρόνο παίζοντας σε καλό επίπεδο.

Θεωρώ πως εάν προπονούμαι καλά, από την στιγμή που ο προπονητή μου έχει πει πολλές φορές πως είμαι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας, τότε θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Ελπίζω πως θα είναι μια μεγάλη χρονιά, άλλωστε πολύς κόσμος σε παρακολουθεί στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο Αρμενάκας προσθέτοντας:

«Ενδιαφέρθηκαν μεγαλύτερες ομάδες αλλά έπειτα από μια δύσκολη εποχή την περασμένη σεζόν, όπου τα πράγματα δεν βρίσκονταν υπό τον έλεγχο μου θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Πολλοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες, αλλά δεν παίζουν. Αυτή ήταν η σκέψη μου ερχόμενος εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ