«Μακάρι ο Δημήτρης να έπαιρνε σύνταξη από τον ΠΑΟΚ»

«Μακάρι ο Δημήτρης να έπαιρνε σύνταξη από τον ΠΑΟΚ»

Ο πατέρας του Δημήτρη Λημνιού, Στέλιος, με αφορμή την μεταγραφή του γιού του στην Κολωνία ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη για την στήριξη.

Ο Στέλιος Λημνιός, πατέρας του Δημήτρη, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεταγραφή του γιου του στην Κολωνία ενώ απεύθυνε μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την βοήθεια που προσέφερε ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη στον γιό του. Ο Στέλιος Λημνιός που δηλώνει οπαδός του Δικεφάλου μίλησε στο Μετρόπολις λέγοντας τα εξής:

«Χθες πριν το ματς της Εθνικής ξεκίνησαν όλα. Έδειξε τον χαρακτήρα του, είπε στον μάνατζέρ του ότι θα μου τα πεις όλα μετά το παιχνίδι. Δεν μου ζήτησε την γνώμη μου, μόνο ότι πάει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, είναι αρκετό. Και η Γκλάντμπαχ τον κοιτούσε. Οι Γερμανοί γενικώς αργούν να κάνουν την προσφορά τους.

Στις 18:00 έχουμε ραντεβού για να πακετάρουμε τα πράγματά του γιατί αύριο (8/9) το πρωί αναχωρεί. Μακάρι, βέβαια, να έπαιρνε σύνταξη από τον ΠΑΟΚ γιατί το δικό μου αίμα είναι ασπρόμαυρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στην οικογένεια του Σαββίδη και ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Να είστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ