Η Πόρτο «στέλνει» Ντιόγκο Κεϊρός στον Ολυμπιακό

Η Πόρτο «στέλνει» Ντιόγκο Κεϊρός στον Ολυμπιακό

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο 21χρονος υπερταλαντούχος στόπερ της Πόρτο, Ντιόγκο Κεϊρός, είναι στον δρόμο για τον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Και οι Πορτογάλοι βάζουν στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων ένα όνομα που προκαλεί αίσθηση. Καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τον Ντιόγκο Λούκας Κεϊρός.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι το όνομα του 21χρονου (05/01/1999) κεντρικού αμυντικού της Πόρτο, βρίσκεται στο τραπέζι των πρωταθλητών Ελλάδος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωσή του εξετάζεται εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει πλήρης εικόνα για το ταλέντο και τις ικανότητές του, τόσο από τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και από το τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Ντιόγκο Κεϊρός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σέρτζιο Κονεϊσάο και μετά από μία καλή χρονιά στη βελγική Μουσκρόν (21 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), ο νεαρός στόπερ αναζητά μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί, θα του δώσει χρόνο και χώρο και θα του επιτρέψει να αναπτύξει το ταλέντο του.

Το συμβόλαιο του 21χρονου κεντρικού αμυντικού με τους «Δράκους» εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και ήδη το όνομά του έχει εμπλακεί σε μια σειρά από μεταγραφικά σενάρια με ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικό, με οψιόν αγοράς.

Κάτι διόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται για παίκτη διεθνή με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, αλλά και αρχηγό στη Β’ Ομάδα της Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί και παλιότερα με την περίπτωση του Ντιόγκο, ωστόσο τα γεγονός ότι πλέον ο νεαρός στόπερ εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες, ίσως σημαίνει κάτι, αναφορικά με τον λόγο που προέκυψαν τα πορτογαλικά σενάρια. Αλλά και για το κατά πόσο μπορεί να γίνει μία τέτοια μεταγραφή.

Εξάλλου, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη στα 3.2 εκατ. ευρώ και από τους Πορτογάλους υπάρχει σιγουριά ότι η εξέλιξή του θα είναι ραγδαία και σύντομα θα εξελιχθεί σε παίκτη επιπέδου εθνικής ομάδας.

Και αν μη τι άλλο, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να μεγαλώνει υπεραξίες, αλλά και να δίνει την ώθηση που έχουν ανάγκη ποδοσφαιριστές από τη χώρα της Ιβηρικής, για να κάνουν το βήμα παραπάνω…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ