Λιβάγια : «Σέβομαι την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη»

Λιβάγια : «Σέβομαι την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη»

Ο Μάρκο Λιβάγια φέρεται να τόνισε σε άνθρωπο της ΑΕΚ πως δεν παίζει παιχνίδια και ότι σέβεται τόσο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τον σύλλογο.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία με τις δυο πλευρές να έχουν διαφορές.

Πλέον λόγω του τελικού Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ανάμεσα στον Κροάτη και την Ένωση αναβάλλονται κι όλα αυτά την ώρα που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία για μπάσιμο της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως από την πλευρά του παίκτη διαψεύδουν οποιαδήποτε ανάμειξη της τούρκικη ομάδας, ενώ και ο ίδιος ο Λιβάγια μίλησε σε άνθρωπο της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «… εγώ δεν παίζω παιχνίδια. Σέβομαι την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη».

Ο Λιβάγια φέρεται ανοιχτός ακόμη και να υπογράψει για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από τα τρία χρόνια, αρκεί η ΑΕΚ να τον καλύψει οικονομικά, αφού στις πρώτες επαφές υπήρχε διαφορά 300.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ