ΠΑΟΚ : Καθυστερεί αλλά δεν χαλάει η μεταγραφή Λημνιού στην Κολωνία

ΠΑΟΚ : Καθυστερεί αλλά δεν χαλάει η μεταγραφή Λημνιού στην Κολωνία

Η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία θα καθυστερήσει λόγω της θετικής διάγνωσης κορωνοϊού, ωστόσο θεωρείται ακόμα δεδομένη.

Ο Δημήτρης Λημνιός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγο πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κολωνία.

Η μεταγραφή ωστόσο δεν έχει χαλάσει καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέα τεστ για τον covid-19 και θα πετάξει για τη Γερμανία μετά από δύο αρνητικά τεστ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χορστ Χελντ, δήλωσε για τη μεταγραφή:

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του για τον Λημνιό. Στα 22 του χρόνια ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη πολλές εμπειρίες και παραστάσεις και πιστεύουμε ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Τα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λημνιός δεν θα βρίσκεται σήμερα (8/9) στην Κολωνία για τις προγραμματισμένες εξετάσεις αλλά θα μείνει στη Θεσσαλονίκη όπου θα υποβάλλεται σε καθημερινά τεστ.

Στον «Δικέφαλο» του Βορρά υπάρχει ανησυχία παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι τέσσερις διεθνείς (Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Τζόλης, Μιχαηλίδης) βγήκαν αρνητικοί στα τεστ. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων των διεθνών αλλά και τα τεστ της υπόλοιπης ομάδας λίγο πριν από την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ