Ακαδημία Ολυμπιακού : «Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Ακαδημία Ολυμπιακού : «Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού με ανακοίνωση της τονίζει πως η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, με αφορμή την επίθεση στη Σχολή της Θεσσαλονίκης πριν από έναν χρόνο.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την επίθεση στη Σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η ερυθρόλευκη Ακαδημία έστειλε το δικό της μήνυμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ερυθρόλευκη Ακαδημία:

«Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στις ζωές μας και στον αθλητισμό.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επίθεση στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία του Θρύλου θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα πως η κάθε μορφή βίας και το bullying δεν έχουν καμία θέση στις ζωές μας.

Με οδηγό τα ιδεώδη και τις αρχές πάνω στα οποία δομήθηκε και αναπτύσσεται ο σύλλογός μας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού απαντά στη βία και στον οπαδισμό με αγάπη και προσφορά.

Σε αυτό το πλαίσιο η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all) θα «φορέσει» σύντομα ερυθρόλευκα… Η μοναδική μπάλα στον κόσμο σχεδιασμένη ειδικά για τυφλά παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη φήμη παγκοσμίως και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Λεπτομέρειες προσεχώς…»

Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στις ζωές μας και στον αθλητισμό.Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επίθεση στη…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ