Στο τμημα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ο Ντε Μπαρτόλο

Στο τμημα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ο Ντε Μπαρτόλο

Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, αναλαμβάνει επιτελική θέση στον Ολυμπιακό και έπιασε ήδη δουλειά στο πλευρό του Μοντέστο.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα τμήμα σκάουτινγκ που έχει καταφέρει να αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι η σωστή δουλειά και οι σωστές επιλογές, μπορούν να απογειώσουν έναν σύλλογο. Και για αυτόν τον λόγο, φρόντισε να ενισχύσει το επιτελείο του με ακόμη ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα. Τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Ντε Μπαρτόλο αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, μπαίνοντας στην ομάδα του Φρανσουά Μοντέστο, με σημαντικές αρμοδιότητες, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την αναζήτηση παικτών στη Λατινική Αμερική όσο και σε άλλους τομείς.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος αναλαμβάνει επιτελική θέση στο τμήμα scouting», ανέφερε λακωνικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την πρόσληψη του Αργεντινού σκάουτ, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνταν ως ατζέντης και πριν από λίγα χρόνια είχε διατελέσει και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ (Δεκέμβριος 2015 – Ιανουάριος 2017).

Ουσιαστικά ο Ντε Μπαρτόλο είναι ο άνθρωπος που βρήκε και πήγε στην Ενωση ποδοσφαιριστές όπως ο Αραούχο και ο Πόνσε. Επίσης, είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα τον Βιγιαφάνες, τον Νικολάς Μαρτίνες, αλλά και τον… Ματέο Γκαρσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ρόλος του Ντε Μπαρτόλο θα είναι να αποτελεί άμεσο συνεργάτη του Φρανσουά Μοντέστο στον Ολυμπιακό. Οι αρμοδιότητές του αφορούν στην παρακολούθηση και αξιολόγηση των δανεικών ποδοσφαιριστών, αλλά και στο σκανάρισμα της αγοράς της Λατινικής Αμερικής, στην οποία θέλει να επενδύσει ο σύλλογος.

Ο 43χρονος Ντε Μπαρτόλο ήρθε στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής του Εθνικού το 2003. Αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Θύελλα Πατρών, Αγιο Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας, Σαρωνικό Αίγινας, ΑΕ Ηρακλείου και Αθηναϊκό. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Χερέθ (Ισπανία) και πρωτού έρθει στην Ελάδα έπαιξε επίσης σε Τζένοα (Ιταλία), Τσέστερ Σίτι (Αγγλία), Κατάνια, Φιρένζε (Ιταλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ