ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Ελληνικός «πόλεμος» για Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Ελληνικός «πόλεμος» για Λιβάι Γκαρσία!

Στο Ισραήλ υπάρχουν αναφορές για πρόταση τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ για τον 22χρονο εξτρέμ.

Στη λίστα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Λιβάι Γκαρσία, με τους Ισραηλινούς να βάζουν στο κόλπο τις δυο ελληνικές ομάδες για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ.

Στο Ισραήλ υπάρχουν συνεχείς αναφορές στο μέλλον του εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τα δημοσιεύματα να δείχνουν ελληνικό… πόλεμο για τα «μάτια» του νεαρού παίκτη.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Οne.co.il» μπαίνει σε λεπτομέρειες, αναφέροντας και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πλησίασαν την Μπεϊτάρ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία. Οι δύο προσφορές που έφτασαν στο τραπέζι του ιδιοκτήτη Μόσε Χογκ είναι χαμηλές σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ, η οποία κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. (Το άλλο 50% το έχουν οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή).

Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 70% του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει λιγότερα αλλά για το 50% του παίκτη»

Μάλιστα, πηγή μέσα από την ομάδα του Ισραήλ, τόνισε πως «υπάρχουν εξελίξεις και σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για την παραχώρηση του Γκαρσία».

Την εφετινή σεζόν, ο 22χρονος εξτρέμ κατέγραψε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπεϊτάρ. Σημείωσε 6 τέρματα, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ. Το συμβόλαιο του νεαρού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ