Η μάχη του τίτλου : Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για το νέο πρωτάθλημα

Η μάχη του τίτλου : Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για το νέο πρωτάθλημα

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ως grande φαβορί τον Ολυμπιακό και μάλιστα προβλέπουν περίπατο των Πειραιωτών! Οι αποδόσεις για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αναμονή, τέλος. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής (11/9), με την πρώτη αγωνιστική να ανοίγει με τα παιχνίδια Αρης-Λαμία (18:15) και ΠΑΟΚ-Λάρισα (20:30). Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Κυριακή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ενώ το ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου λόγω του τελικού του Κυπέλλου.

Οι ομάδες βρίσκονται στην αφετηρία και περιμένουν το… σύνθημα για να μπουν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες λόγω της πανδημίας. Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις προετοιμασίες των 14 ομάδων της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες έδωσαν ελάχιστα φιλικά παιχνίδια.

Τα λιγότερα από κάθε άλλη φορά, ενώ μάλιστα οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, που παραδοσιακά πήγαιναν στο εξωτερικό, φέτος έκαναν προετοιμασία στην Ελλάδα. Παρά τα πολλά προβλήματα που προκάλεσε στον αθλητισμό ο Covid-19, το πρωτάθλημα ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής και ευχή όλων είναι να ολοκληρωθεί κανονικά.

Η νέα Σούπερ Λίγκα ξεκινάει με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Ερυθρόλευκοι μπαίνουν στη νέα αγωνιστική σεζόν από θέση ισχύος, αφού προέρχονται από την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πειραιώτες δυνάμωσαν και στοχεύουν στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, αφού οι Ερυθρόλευκοι κράτησαν τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η διαφορά τους την περσινή σεζόν ήταν εμφανής απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες στοιχηματικές προσφέρουν τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο σε αποδόσεις κοντά στο 1.50! Ως Grande φαβορί. Ως το μεγάλο αφεντικό του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα, τον δίνουν σε μία πάρα πολύ χαμηλή απόδοση και ουσιαστικά με το 1.50 θεωρούν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν περίπατο στο νέο πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τον Δικέφαλο σε αποδόσεις κοντά στο 3.50. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ πέρσι ξεκίνησε ως συνδιεκδικητής του τίτλου, αλλά κατέρρευσε στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και παραλίγο να χάσει τη δεύτερη θέση από την ΑΕΚ.  Η Ενωση από την άλλη, προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά 8.50 και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Κιτρινόμαυροι κράτησαν τον κορμό της περσινής ομάδας και ο Μάσιμο Καρέρα θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου. Προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 10.00 και οι στοιχηματικές θεωρούν ότι δύσκολα θα καταφέρει η Ενωση να μπει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, οι στοιχηματικές δίνουν στον Παναθηναϊκό κοντά στο 100.00 και τον Αρη στο 150.00.

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν τον Ολυμπιακό ως το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί από κοντά και την ΑΕΚ να… κοιτά από απόσταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ