Φέρνει Χουανκάρ ο Παναθηναϊκός (vid)

Φέρνει Χουανκάρ ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, που μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του βρήκε ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Τετάρτη 9/9) στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «πράσινους».

Ο Χουανκάρ, όπως είναι γνωστός, είχε φτάσει πολύ κοντά στη Βαγιεκάνο το προηγούμενο διάστημα αλλά όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα, είχε παγώσει τη μετακίνησή του στη Ράγιο γιατί ήταν κοντά σε ομάδα του εξωτερικού. Και αυτή όπως φαίνεται είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ και αγωνίστηκε επίσης σε Μπράγκα, Σαραγόσα, Μπέτις, Γρανάδα και Μάλαγα ενώ μετράει συνολικά 148 συμμετοχές στην La Liga με 6 γκολ και 14 ασίστ.

Έτσι ο Παναθηναϊκός κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνάς του με μια πολύ καλή περίπτωση, με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ