ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών

Οι Απολλωνιστές, παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογία με την ήττα με 3-0 που γνώρισαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τα γκολ των Μακ και Κονέ (αυτογκόλ) και Πρίγιοβιτς.

Το έργο των παικτών του Παράσχου ήταν δύσκολο καθώς απέναντι τους είχαν μια ομάδα που «διψούσε» για τη νίκη, μετά την γκέλα της ΑΕΚ στη Λάρισα. Χουάντερσον Λάθος έξοδο στο γκολ του Μακ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που είχε κάποιες καλές επεμβάσεις καθυστέρησε πολύ να βγει από την εστία του με τον Σλοβάκο με άψογο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Κοντοές: Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως χαφ, ενώ στην επανάληψη ως αρειστερό μπακ. Έδωσε πολλές μάχες, ενώ είχε και πολλά νεύρα.

Τσουκαλάς: Στην πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα του Απόλλωνα ήταν μέτριος. Από δικό του λάθος προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Μακ.

Ναδάλες: Ο ισπανός πλάγιος επιθετικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του όταν στο 57′ το σουτ που εξαπέλυσε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Κονέ: Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, είχε μια άτυχη στιγμή καθώς από τα δικά του πόδια ήρθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις, όμως δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Παράσχος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ζησόπουλο: Ο έμπειρος αμυντικός δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ να φτάσουν με ευκολία στην εστία του Χουάντερσον. Όλα αυτά μέχρι το 90′ γιατί στις καθυστερήσεις έχασε τον Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο να σκοράρει.

Αλμπάνης: Ο 23χρονος επιθετικός ήταν μόνος του απέναντι στα θηρία (Βαρέλα, Κρέσπο) του ΠΑΟΚ. Από τις λίγες φορές που πήρε την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να βρει εστία.

Στάθης: Απέναντι στους Βιερίνια και Μακ το έργο του ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ο 30χρονος αμυντικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βάλει ένα στοπ στις επελάσεις τω ν ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Κούρος: Λίγα πράγματα και από τον αριστεροπόδαρο μπακ του Απόλλωνα. Κουράστηκε αρκετά στην πίεση των Κάμπος και Μάτος. Σωστή η απόφαση του Παράσχου να τον αντικαταστήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Χουάρες: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Παράσχου με τον 27χρονο Αργεντινό να παίζει ως αμυντικό χαφ χωρίς να καταφέρνει και πολλά πράγματα.

Μπαρτολίνι: Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» έγινε η σκιά του Πρίγιοβιτς. Ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και καλός με την μπάλα στα πόδια.

Ντεβέσα: Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε για 80λεπτά στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ήταν μέτριος , χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει με τις ικανότητές του την ομάδα του.

Μενδρινός: Με την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Απόλλων προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός. Ο έμπειρος χαφ είχε όλο κι όλο ένα σουτ στο 77′.

Αλίβοντιτς: Μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ