Αλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Αλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Η 4άρα επί της Κέρκυρας προκάλεσε ικανοποίηση και... ανακούφιση στους παίκτες του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτυπώθηκε και στα... social media.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν περάσει πολλά φέτος. Και προβλέπεται να περάσουν ακόμη περισσότερα, όσο δεν προκύπτει κάποια μόνιμη λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Και την κατάσταση να επηρεάζει (απολύτως λογικά) και το κλίμα εντός της ομάδας των Πρασίνων.

Ωστόσο η εμφατική νίκη επί της Κέρκυρας ήταν μία πρώτης τάξεως, ψυχολογική κυρίως, ώθηση για τους Πράσινους. Ο Οζουνίδης και οι παίκτες του χάρηκαν των 4άρα επί των Φαιάκων. Χάρηκαν που κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να αποδώσουν αυτό που θέλουν στο γήπεδο, να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και να φύγουν με χαμόγελο από το γήπεδο.

Μάλιστα αυτή η αντιστροφή του κλίματος φάνηκε και στις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα social media. Αναρτήσεις που ανέδειξαν την ικανοποίηση, την ανακούφιση, αλλά και το… χιούμορ των ποδοσφαιριστών. Το οποίο είναι λογικό να εκλείπει όταν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις.

Ο αρχηγός των Πράσινων, Δημήτρης Κουρμπέλης, ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό, συγχαίροντας τους συμπαίκτες τους. Με τον περιχαρή σκόρερ Αλτμαν να κάνει λόγο για «σπουδαία εμφάνιση». Ωστόσο, κανείς δεν έφτασε στα επίπεδα χιούμορ του Λουντ, ο οποίος έκανε αυτοσαρκασμό υψηλού επιπέδου για το γκολ που σημείωσε. Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία του πριν σουτάρει και τη συμπλήρωσε με τη λεζάντα, γράφοντας: «Οταν δεν έχεις ιδέα τι κάνεις»!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ

Μπράβο σε όλους ☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kourbelis (@kourbe_25_) στις

Great performance ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omri Altman (@omrialtman) στις

When you have no idea what you’re doing ??⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Lod (@rollilod) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ