ΑΕΚ : «Χτίζει» με το βλέμμα στο μέλλον

ΑΕΚ : «Χτίζει» με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ίλια Ίβιτς «τρέχει» για τα καλά το πρότζεκτ της επόμενης μέρας της Ένωσης.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει ακόμα μεταγραφικές εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο στην Ένωση κινούνται και με το βλέμμα στο μέλλον. Δηλαδή, στα χρόνια που θα έρθουν. Οι Κιτρινόμαυροι και δη ο Ίλια Ίβιτς, έχουν αποφασίσει να βάλουν από φέτος τις βάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Να κάνουν προσθήκες που έχουν προοπτική και που στην πορεία θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε βασικές μονάδες του Δικεφάλου.

Το εν λόγω πλάνο «τρέχει» εδώ και λίγους μήνες και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να κάνει και τέτοιες μεταγραφικές προσθήκες, που θα είναι εκτός του κλασικού πλάνου ενίσχυσης της ομάδας, το οποίο προχωρά παράλληλα.

Ζίγκα Λάτσι

Ο Ζίγκα Λάτσι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ που εντάσσεται στο πλάνο που αναφέραμε παραπάνω. Ο νεαρός Σλοβένος στόπερ ήρθε στον Δικέφαλο τον Γενάρη, αποτελώντας επιλογή του Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε στην ατζέντα του τον Λάτσι, μέσω του δικτύου σκάουτινγκ που έχει αναπτύξει.

Ο 17χρονος άσος πήρε το βάπτισμα του πυρός στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν, απέναντι στον Πανιώνιο. Ενώ φέτος αναμένεται να έχει μια σταθερή θέση στο rotation της ομάδας. Ο Μάσιμο Καρέρα τον πιστεύει πολύ και εκτιμά πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, από φέτος κιόλας.

Πέταρ Καρακλάγιτς

Ο Πέταρ Καρακλάγιτς εντάχθηκε φέτος στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως θα πάρει άμεσα τις ευκαιρίες του προκειμένου να δείξει τι αξίζει. Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Ο Ίβιτς τον είχε στο στόχαστρό του από τον Γενάρη, ωστόσο το καλοκαίρι δημιουργήθηκαν οι συνθήκες που επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Για να κλείσει το deal χρειάστηκαν περίπου 300.000 ευρώ, ποσό που αξίωσε η Προλετέρ για να τον παραχωρήσει. Ενώ ο Καρακλάγιτς υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ΑΕΚ. Δείγμα και του πόσο πολύ πιστεύουν τον νεαρό εξτρέμ στην Ένωση. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει στα Σπάτα κάνουν λόγο για έναν πολύ ταλαντούχο άσο, με ικανότητα στο ένας με έναν, που χρειάζεται ωστόσο δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και σε εκείνον της τακτικής.

Βεντάντ Ραντόνια

Ο Βεντάντ Ραντόνια αναμένεται να γίνει η νεότερη προσθήκη της ΑΕΚ που αφορά στο πλάνο της επόμενης μέρας της ομάδας. Ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και αναμένεται άμεσα στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Ίσως και εντός της ημέρας.

Ο Ραντόνια μπήκε στα ραντάρ της ΑΕΚ από τις εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του με την Μάντσεστερ Σίτι. Ενώ με πολύ θετικά σχόλια για τις ικανότητές του μίλησε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Έτσι η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή του, με την προσδοκία να βρει στο πρόσωπο του Ραντόνια ένα σύγχρονο δεξί μπακ, που θα εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ