Ολυμπιακός: Η «μάχη» του Εμβιλά, οι κινήσεις για τον Ρέις και η πρόταση στη Σατορού για τον Οπερί

Ολυμπιακός: Η «μάχη» του Εμβιλά, οι κινήσεις για τον Ρέις και η πρόταση στη Σατορού για τον Οπερί

Ο Ολυμπιακός περιμένει άμεσα εξελίξεις με τον Εμβιλά, προχωράει τις επαφές για την απόκτηση Ρέις για αριστερά, ενώ η Νότιγχαμ «μπήκε» για τον Ιβοριανό της Σατορού.

Ο τελικός του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι το παιχνίδι που αποτελεί βασικό μέλημα όλων στον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με τις μεταγραφικές υποθέσεις τους. Τουναντίον, συνεχίζουν τις επαφές και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και σημαντικές εξελίξεις, με τις αφίξεις στην Ελλάδα να συνεχίζονται. Ισως ακόμη και πριν το Σαββατοκύριακο.

Κατ’ αρχάς ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στην υπόθεση του Γιαν Εμβιλά. Εχει συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο μέσο. Και παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και στη Σεντ Ετιέν. Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός των Γάλλων και ουσιαστικά υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, Κλοντ Πουέλ, παίζει παιχνίδια, ωστόσο αυτά αναμένεται να τελειώσουν άμεσα, καθώς όλες οι πλευρές πιέζουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ενώ παράλληλα ο Μαρτίνς τον περιμένει το συντομότερο στην Ελλάδα, καθώς έχει αποφασίσει ότι θα είναι το «πρώτο βιολί» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Κάτι που το γνωρίζει και ο Εμβιλά. Κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην απόφασή του να πιέσει για να έρθει στην Ελλάδα.

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟΥΣ ΡΕΪΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Ρίο Αβε τη μεταγραφή του Ματέους Ρέις. Και οι συζητήσεις δεν είναι εύκολες. Οι Πορτογάλοι θέλουν να καρπωθούν υπεραξία για έναν ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος και ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ δεν θέλει να χάσει τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάζεται να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο και να αλλάξει και το οικονομικό στάτους του και πιέζει με κάθε τρόπο να γίνει αποδεκτή η προσφορά των Ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, επειδή υπάρχουν διάφορα σενάρια, αναφορικά με τον εκπρόσωπό του, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ατζέντης του είναι ο εκπρόσωπος του… Γκιγιέρμε. Ο οποίος πιέζει επίσης από την πλευρά του, για να γίνει η μεταγραφή. Το έτερο θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει την άποψη του Μαρτίνς και έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Ρίο Αβε που κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να πάρει ευρώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΡΙ

Από εκεί και πέρα, από τη Γαλλία προκύπτει ότι έφτασε πρόταση στη Σατορού για έναν ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Κριστοφέρ Οπερί. Τον 23χρονο Ιβοριανό αριστερό μπακ της γαλλικής ομάδας, που έχει ξεχωρίσει από το σκάουτινγκ, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Ωστόσο, η πρόταση δεν έχει γίνει από τους πρωταθλητές, αλλά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με γαλλικές μανατζερικές πηγές.

Εφόσον η πρόταση της Νότιγχαμ επιβεβαιωθεί, είναι πολύ πιθανό αυτό να σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «ψηφίσει» τον Ματέους Ρέις ως βασική του επιλογή για τη θέση του «Νο1» αριστερού μπακ του Ολυμπιακού. Και για να μην χαθεί ο Οπερί, γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί στο ρόστερ της Φόρεστ, η οποία επίσης αναζητά ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ