ΠΑΟΚ : Προπόνηση με το μυαλό στα αποτελέσματα των τεστ για Covid 19

ΠΑΟΚ : Προπόνηση με το μυαλό στα αποτελέσματα των τεστ για Covid 19

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να επικεντρωθούν στα παιχνίδια που έρχονται με Λάρισα και Μπενφίκα, όμως ο κορωνοϊος δεν τους αφήνει για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για δουλειά.

Η προπόνηση της Τετάρτης (9/9) ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις και έπαιξαν παιχνίδι υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Πριν την έναρξη του προγράμματος όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε νέο προγραμματισμένο έλεγχο για κορωνοϊό. O Δημήτρης Λημνιός παραμένει σε καραντίνα, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε περιορισμό μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και του νέου τεστ.

Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τζόλης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης και Μιχάι παρότι έχουν στα χέρια τους το αρνητικό τεστ που υποβλήθηκαν κατά την επιστροφή τους στη χώρα, συνέχισαν προπονήσεις σε ξεχωριστό γκρουπ κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα μετά και τ’ αποτελέσματα του σημερινού τεστ.

Τέλος, οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ