Τεννές : Έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής Α’ Εθνικής

Τεννές : Έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής Α’ Εθνικής

Η επικράτηση της Λαμίας με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είχε ξεχωριστή σημασία για τον Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής στην Α’ Εθνική.

Το περίμενε πως και πως αυτό το τρίποντο ο Μπάμπης Τεννές! Μια μέρα μετά την επέτειο του «Όχι» (29 Οκτωβρίου) είχε πανηγυρίσει 99η νίκη του ως προπονητής της Α’ Εθνικής και από τότε θέλετε η μοίρα, θέλετε η μπάλα, θέλετε η τύχη του έλεγαν «όχι» στις προσπάθειες του να κατοσταρήσει.

Είχε οκτώ χαμένες ευκαιρίες να φτάσει τις 100 νίκες από τότε:
Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
Λαμία – Κέρκυρα 1-1
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-1
Λαμία – Παναιτωλικός 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1
Λαμία – Λάρισα 0-2
Λαμία – Ξάνθη 0-1
Ολυμπιακός – Λαμία 2-0

Τελικά, το γκολ του Αλέξανδρου Καραγιάννη ήταν αρκετό για τη Λαμία, ούτως ώστε να επικρατήσει με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και να χαρίσει στον Τεννέ την πολυπόθητη 100ή νίκη του σαν προπονητής της Α’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο «παράσημο» για έναν τεχνικό που βρίσκεται περισσότερα από 25 χρόνια στους πάγκους και έχει κοουτσάρει ούτε λίγο ούτε πολύ 17 ομάδες (Καλλιθέα, Ιαλυσός, Αθηναϊκός, Καλαμάτα, Απόλλων Σμύρνης, Πανηλειακός, Πανελευσινιακός, Άρης, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Κέρκυρα, Ακράτητος, Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας, Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, ΑΕΛ Καλλονής, Λαμία)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ