«Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ροντρίγκες» (pic)

«Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ροντρίγκες» (pic)

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Στην άκρη αφήνει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος στη γειτονική χώρα ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

«Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έπαιζε στην Φενερμπαχτσέ. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν καθοριστική για την απόφαση της ελληνικής ομάδας να αποσυρθεί από την διεκδίκησή του», ανέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σαλίμ Μανάβ.

Η υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες ήταν εξ αρχής περίπλοκη, αφού είχε δοθεί ως δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ στην Φενερμπαχτσέ για δύο χρόνια και η συμφωνία των δύο ομάδων παραμένει σε ισχύ, παρά τα όσα διαρρέονται ότι θα αποχωρήσει από τους Τούρκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του 30χρονου με την Αλ Ιτιχάντ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πέρσι, ο Ροντρίγκες έπαιξε σε 29 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 1.949 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ