ΑΕΚ : Έντονο ενδιαφέρον από Ιταλία για Βέρντε

ΑΕΚ : Έντονο ενδιαφέρον από Ιταλία για Βέρντε

Ο Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον ενδιαφέρον από την Ιταλία να είναι έντονο.

Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πώληση του Ντανιέλε Βέρντε σε άλλη ομάδα προκειμένου να εξοικονομήσει τα χρήματα και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός άλλου εξτρέμ.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει πείσει με την παρουσία του και στην Ένωση σκέφτονται την πιθανότητα πώλησης τους, ειδικά αν η πρόταση που θα φτάσει τα γραφεία της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον παίκτη από την Σπέτσια κι αν η ιταλική ομάδα καταθέσει πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ τότε πιθανότατα ο Βέρντε να παραχωρηθεί. Παράλληλα, ωστόσο η Σπέτσια δεν παίζει μόνη της για τον Ιταλό εξτρέμ, αφού κινείται ακόμα μια ομάδα για την απόκτηση του, χωρίς να έχει γίνει γνωστή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του και είναι κι αυτή από την Ιταλία, με τη σύζυγο του Βέρντε να παίζει κομβικό ρόλο στην επιλογή, αφού θέλει να επιστρέψει στη γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ