Η κρίτική των παικτών του Ατρομήτου

Η κρίτική των παικτών του Ατρομήτου

Σε ένα απροσδόκητα ενδιαφέρον ματς κόντρα στον ΠΑΣ, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στους Ζωσιμάδες αλλά τελικά πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφυγε με έναν βαθμό.

Σε ένα ματς που έληξε 2-2 σίγουρα θα υπάρχουν παίκτες που διακρίθηκαν ή υστέρησαν έστω και στιγμιαία στην ομάδα του Ατρομήτου. Ας δούμε ποιός έκανε τι…

Γιαννιώτης
Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε διακριθέντα έναν τερματοφύλακα που δέχτηκε δυο γκολ, αλλά ο Έλληνας κίπερ ήταν εκεί που έπρεπε αρκετές φορές αν απομονώσουμε τις φάσεις του γκολ.

Ρισβάνης – Χατζηισαΐας
Το δίδυμο στόπερ του Ατρομήτου, όπως και αυτό του ΠΑΣ πήγε καλά μέχρι το 70’. Από εκέι και πέρα όμως και οι δύο άμυνες εκτέθηκαν από τον γρήγορο ρυθμό του τελευταίου 20λέπτου.

Γιαννούλης
Πολύ καλός ο αριστερός μπακ. Πολύ επιθετικός, δημιούργησε πολλά ρήγματα και συνεργάστηκε καλά με τους κατά διαστήματα «μπροστινούς» του.

Σάκιτς
Έχει προσαρμοστεί πλήρως στα θέλω του Κάναντι και στα συστήματα του Ατρομήτου. Αντικατέστησε επάξια τον Κιβρακίδη, ήταν σοβαρός αμυντικά και είχε 2-3 πολύ καλές σέντρες προς τους επιθετικούς της ομάδας του

Βασιλακάκης
Καλός και σήμερα ο Έλληνας μέσος. Κουβάλησε αρκετές φορές την μπάλα στον χώρο του κέντρου και βοήθησε την ανάπτυξη του Ατρομήτου. Δοκίμασε τα πόδια του σε μερικές φάσεις αλλά ήταν άστοχος ή νικήθηκε από τον Γιαννίκογλου.

Μάντσον
Καλός αμυντικά, συνδετικός κρίκος άμυνα και επίθεσης. Ωστόσο πούλησε αρκετές φορές την μπάλα στο κέντρο με απρόσεκτες πάσες.

Ντιγκινί
Δεν ήταν τόσο καλός όσο μας είχε συνηθίσει. Είχε μερικές καλές στιγμές και κινήσεις αλλά τα βρήκε σκούρα από τους Μιχαήλ και Τζημόπουλο.

Ντάουντα
Μέσα στις καλύτερες φάσεις της ομάδας του. Είχε δοκάρι, μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τα 2 μέτρα αλλά τελικά ήταν ψύχραιμος και σκόραρε το 1-0 με καλοχτυπημένο πέναλτι.

Μπουσούλατζιτς
Μέτρια η παρουσία του. Συνετέλεσε στην καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά ως εκέι αφού όταν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω δεν τα κατάφερε.

Ούμπιδες
Ο αειθαλής Αργεντίνος είχε ένα ήσυχο βράδυ. Πήρε πρωτοβουλίες οργανωτικά, εκτέλεσε τα στημένα όπως ήταν λογικό και εν τέλει δικαιώθηκε από την απόφασή του να αφήσει στον Ντάουντα την εκτέλεση πέναλτι, παρακούοντας τον Κάναντι που ήθελε αυτόν να σουτάρει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ