Άρης : Άναψε «φωτιές» η ανάρτηση του Ματέο Γκαρσία (pic)

Άρης : Άναψε «φωτιές» η ανάρτηση του Ματέο Γκαρσία (pic)

Ο Αργεντινός εξτρέμ έφερε και πάλι το όνομά του στο προσκήνιο, έπειτα από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένα από τα ονόματα που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Άρης. Οι Σέρβοι δεν σταματούν το «υπενθυμίζουν», μέσα από τα δημοσιεύματά τους, ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν αφήσει την υπόθεσή του. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο ίδιος ο Αργεντινός έφερε το όνομά του στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτησή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνει ένα διαμέρισμα, το οποίο έχει στολιστεί με κιτρινόμαυρα μπαλόνια. Φυσικά, δεν γράφει πουθενά την τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ωστόσο, μόνο τα χρώματα των μπαλονιών είναι αρκετά για να βάλουν «φωτιά» στα σενάρια περί επιστροφής.

Ο 24χρονος εξτρεμ αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άρη την σεζόν 2018/19, ωστόσο το περσινό καλοκαίρι, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Σερβία δεν έχει προσαρμοστεί όσο θα ήθελε και ο ελληνικός σύλλογος θέλει να τον δει και πάλι με την φανέλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ