Ο Βέρντε… ανοίγει τον δρόμο για Λιβάι Γκαρσία!

Ο Βέρντε… ανοίγει τον δρόμο για Λιβάι Γκαρσία!

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ιταλού εξτρέμ φέρνει κοντά στην ΑΕΚ τον άσο της Μπεϊτάρ

Ο Ντανιέλε Βέρντε οδεύει προς την Σπέτσια, μιας και η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται να δημιουργεί νέα δεδομένα όσον αφορά στην υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, που μέχρι και πριν λίγο καιρό έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι έκαναν δυναμικό «μπάσιμο» στην υπόθεση, καταθέτοντας πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την αγορά του 22χρονου άσου! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η προσφορά της ΑΕΚ ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο και περιλαμβάνει ποσοστό συνιδιοκτησίας του παίκτη.

Ο Γκαρσία που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ολλανδία και έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε αστέρι του Ολλανδικού πρωταθλήματος έμεινε στάσιμος και σε ηλικία 20 ετών πήγε στο Ισραήλ όπου ιδίως την δεύτερη σεζόν με την Μπεϊτάρ έκανε τρομερά πράγματα και μπήκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε στη Μπειτάρ όπου κυρίως έπαιζε δεξιά με αριστερό πόδι. Στην Ολλανδία έπαιζε κυρίως αριστερό εξτρέμ και φορ. Η ΑΕΚ τον θέλει για δεξιά για να φτιάξει τριπλέτα Γκαρσία, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ