Αναστόπουλος στο «10»: «Τυχερός ο Μαρτίνς που έχει τον Μαρινάκη»

Αναστόπουλος στο «10»: «Τυχερός ο Μαρτίνς που έχει τον Μαρινάκη»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο «10» για το νέο πρωτάθλημα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάλι τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, στάθηκε στο ποιοτικό ρόστερ των Πειραιωτών, αλλά και στη στήριξη που προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Mαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός πέρσι ήταν σαρωτικός. Εφτασε με άνεση στην κατάκτηση του τίτλου και απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά του απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα από θέση ισχύος.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, το «10.gr» μίλησε με τον Νίκο Αναστόπουλο για το νέο πρωτάθλημα, με τον έμπειρο προπονητή να δίνει και πάλι τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό. Ο Αναστόπουλος τόνισε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του στρωμένη ομάδα, που πέρσι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επισήμανε ότι ο Πορτογάλος έχει την τύχη να συνεργάζεται με έναν σπουδαίο ιδιοκτήτη, όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Μαρτίνς είναι πολύ τυχερός γιατί έχει πίσω του τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οποιον παίκτη θέλει ο Μαρτίνς του τον φέρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστόπουλος. Παράλληλα, στάθηκε στο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και στις πολλές επιλογές που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Ολυμπιακός για μένα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει και το επόμενο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που έχει δείξει συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Εχει συγκεκριμένο πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πέρσι έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα, πέρσι είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από τη δεύτερη θέση στην φετινή κούρσα. Ακόμα πιο πίσω είναι η ΑΕΚ, πού δύσκολα θα καταφέρει να μπει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα πιο πίσω. Κάνει συνεχώς αλλαγές. Ξεκίνησε με νεαρούς και βλέπουμε ότι φέτος αλλάζει και πάλι. Πηγαίνει σε πιο έμπειρους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έχει μια στρωμένη ομάδα. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι έμεινε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Εφυγαν ορισμένοι από το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ήρθαν επίσης πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι γίνονται εξαιρετικές κινήσεις και οι ποδοσφαιριστές που έρχονται είναι ακόμα καλύτεροι. Κάποιοι λένε για τις ηλικίες των παικτών που πήρε ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι. Εδώ στην Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε το χλευάζουμε. Αν ήταν 30 ο Ραφίνια δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Η ηλικία του καθενός ποδοσφαιριστή φαίνεται στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο, όχι στην ταυτότητα. Είδαμε πέρσι τον Βαλμπουενά και τι σπουδαία χρονιά έκανε».

Ερωτηθείς για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Αναστόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο και στάθηκε στη στήριξη που του παρέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Οι προπονητές στις μεγάλες ομάδες κρίνονται από τους τίτλους. Μόνο ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ δεν έπαιρνε τίτλους και παρόλα αυτά έμεινε για πολλά χρόνια. Ο Βενγκέρ όμως πρόσφερε άλλα πράγματα στην Αρσεναλ. Ο Μαρτίνς την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό δεν πήρε κάποιον τίτλο, αλλά ο Μαρινάκης τον κράτησε. Μια κίνηση που αποδείχθηκε απόλυτα σωστή. Ο Ολυμπιακός πέρσι έπαιξα πολύ ωραίο μπάλα. Είχε σταθερότητα, πήρε πολλούς βαθμούς και έδειξε αποτελεσματικότητα. Ο Μαρτίνς είναι πολύ τυχερός γιατί έχει πίσω του τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οποιον παίκτη θέλει ο Μαρτίνς του τον φέρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εχει πάρα πολλές λύσεις στο ρόστερ και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι ευλογία για τον Μαρτίνς αυτό το ρόστερ. Δεν ξέρει ποιον παίκτη να πρωτοβάλει. Πιστεύω ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να παρουσιάσει και τη νέα σεζόν μια ομάδα, που θα παίζει ωραία μπάλα και θα παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται», κατέληξε.

Υ.Γ : Ο Νίκος Αναστόπουλος μας μίλησε επίσης για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και το πρωί του Σαββάτου (12/9) θα δημοσιευθεί το σχετικό απόσπασμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ