Έρχεται το PAOK TV world (vid)

Έρχεται το PAOK TV world (vid)

Το PAOK TV βγαίνει εκτός Ελλάδος και θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσα από ένα βίντεο. 

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη NOVA για τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου δίνει μια οικονομική ανάσα στην διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη που αναζητούσε έσοδα για να ξεφύγει από την απειλή του FFP. Στον ΠΑΟΚ που έχτισαν με κόπο πέρυσι από το μηδέν το δικό τους τηλεοπτικό εγχείρημα  δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν την διαδικτυακή πλατφόρμα του PAOK TV.

Στις συζητήσεις που είχαν με τα στελέχη της NOVA φρόντισαν να το συμπεριλάβουν στις κινήσεις τους. Από την στιγμή που η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη NOVA αφορούσε την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Κύπρο, έδωσε την δυνατότητα στην ΠΑΕ να διατηρήσει τα δικαιώματα μετάδοση για τον υπόλοιπο πλανήτη.

Έτσι τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου για τη Super League θα μεταδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV με ένα αντίτιμο. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα φετινά παιχνίδια το ποσό που θα πληρώσει θα είναι 79,90 €. Ενώ αν επιλέξει να βλέπει μεμονωμένα αγώνες το ποσό θα είναι διαφορετικό ανάλογα με τον αντίπαλο. Πάντως για αύριο το ποσό θα είναι 4,99€.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ