ΠΑΟΚ : Με Ζίβκοβιτς στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ (pic)

ΠΑΟΚ : Με Ζίβκοβιτς στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ (pic)

Ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αποστολή του ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (11/9, 20:30) κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League καθώς το βράδυ της Παρασκευής (11/9, 20:30) θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα γνωστοποίησε την αποστολή της ενόψει του αγώνα με τους «βυσσινί» στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ώρα για επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21. O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της λίγκας στο γήπεδο της Τούμπας (11.09, 20:30).

Από τη στιγμή που όλα τα τεστ για τον Covid 19 ήταν αρνητικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, εκτός από τον Δημήτρη Λημνιό που παραμένει σε καραντίνα, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να προπονηθούν για τελευταία φορά πριν τη μάχη με την ομάδα της Θεσσαλίας.Μάλιστα οι διεθνείς έκαναν εκ νέου τεστ σήμερα το πρωί, τα οποία κι αυτά ήταν αρνητικά.

Το πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης, περιελάμβανε κάποιες ασκήσεις συναρμογής, λίγη δουλειά στην τακτική και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.Μετά το τέλος της προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία αποτελείται από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μιχάι , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Εσίτι , Νινούα , Σβαμπ , Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ