ΠΑΟΚ : Πρεμιέρα με το… μυαλό στην Μπενφίκα

ΠΑΟΚ : Πρεμιέρα με το… μυαλό στην Μπενφίκα

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται (11/9, 20:30) στην Τούμπα την ΑΕΛ, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» σκέφτονται και το ματς της Τρίτης με την Μπενφίκα.

Ποδαρικό με το… δεξί θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο εφετινό πρωτάθλημα. Για την πρώτη αγωνιστική της Super League, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα φιλοξενεί σήμερα (11/9, 20:30) στην Τούμπα την ΑΕΛ του Μιχάλη Γρηγορίου. Θα είναι το δεύτερο επίσημο ματς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά και τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπεσίκτας.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση κόντρα στους «βυσσινί», με το μυαλό τους όμως να είναι και στη μεγάλη μάχη της Τρίτης (15/9) με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη και Κούτσια .

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ και Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη στην άμυνα. Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Ελ Καντουρί και Γιαννούλης θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Πέλκα και Τζόλη, πίσω από τον Άκπομ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ