ΑΕΚ : Ετοιμη να κάνει δικό της τον Γκαρσία

ΑΕΚ : Ετοιμη να κάνει δικό της τον Γκαρσία

Στην Ένωση θέλουν πολύ τον Λιβάι Γκαρσία και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την απόκτησή του. Προφορική συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο 5 ετών.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τα «κιτρινόμαυρα» άκρα της επίθεσης, με την περίπτωση του να είναι δύσκολη και να έχει ιδιαιτερότητες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κάνει πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ συν 400.000 ευρώ μπόνους για τον 22χρονο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να απαντάει αρνητικά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί η χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Μπεϊτάρ.

Η Ένωση δίνει μεγάλη μάχη για να αποσπάσει το «ναι» των Ισραηλινών, με τον Ίλια Ίβιτς να θέλει πολύ να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 22χρονο παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό εξτρέμ για συμβόλαιο 5 ετών και αποδοχές περί τις 350.000 ευρώ ετησίως , αλλά θα πρέπει να ξεπεραστεί και ο… σκόπελος της Μπεϊτάρ. Η οικονομική διαφορά με την ομάδα δεν είναι μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Το θετικό για την ΑΕΚ, είναι πως έχει με το μέρος της τους μάνατζερ και συνιδιοκτήτες του παίκτη (κατέχουν το 50% των δικαιωμάτων του), οι οποίοι και από την πλευρά τους ασκούν πίεση στην ομάδα του Ισραήλ.

Η Ενωση… φορτσάρει για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, με τον Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκεται στην… αγκαλιά της ιταλικής Σπέτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ