Ράσταβατς : «Το πέναλτι και η κόκκινη τελείωσαν το παιχνίδι»

Ράσταβατς : «Το πέναλτι και η κόκκινη τελείωσαν το παιχνίδι»

Ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε πως η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει ένα «γενναίο» παιχνίδι, όμως το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού.

Το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα ήταν τα καθοριστικά σημεία της ήττας της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό (0-3), σύμφωνα με τον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσεις τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Ήταν ανώτερος και κέρδισε σήμερα. Είχαμε στην διάρκεια του αγώνα κάποιες καλές και κακές στιγμές και ίσως το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα τελείωσαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Μας επηρέασαν. Από τα πρώτα λεπτά ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα… γενναίο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με αυτό το σκεπτικό για να πιέσουμε τον αντίπαλο και να βγάλουμε φάσεις. Εάν δεν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Μετά το πέναλτι και ύστερα και από την αποβολή έπεσε η απόδοσή μας. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

Για τη διαιτησία: «Όχι δεν συζητάω τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν λέω εάν ήταν σωστές ή όχι. Ήταν απλώς στιγμές που έγιναν και έκριναν τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ