ΑΕΛ : «Κύριε Τσαγκαράκη τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στον Σεσέροβιτς;»

ΑΕΛ : «Κύριε Τσαγκαράκη τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στον Σεσέροβιτς;»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράπονα από τη διαιτησία του ματς με τον ΠΑΟΚ έχει η ΑΕΛ που κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ρέφερι Τσαγκαράκη.

Η ανακοίνωση:

«Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σπαρβ και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες καρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα καρτα επρεπε να δωσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσεροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ. Ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διατητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε καθε περίπτωση.

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες καρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδό μας στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ