Γρηγορίου : «Σταθήκαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»

Γρηγορίου : «Σταθήκαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Λάρισας κόντρα στον ΠΑΟΚ έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεδομένων των συνθηκών όπως ανέφερε.

Η Λάρισα δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 1-0 αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως χαρακτηριστικά πως για παιχνίδι πρεμιέρας, έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, που μόλις ξεκίνησε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με υγεία, επιστροφή στην κανονικότητα και κανονικότητα για το ποδόσφαιρο σημαίνει με κόσμο στα γήπεδα. Από κει κι ύστερα, είχα τονίσει στα παιδιά ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία, βλέποντας τη και αναλύοντας τη απέναντι στη Μπεσίκτας, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο της παιχνίδι.

Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι, θέλαμε να μη δεχτούμε ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε τις δικές μας. Νομίζω σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο για πρώτο παιχνίδι, και ήταν θεωρώ κομβική η τελευταία φάση που χάσαμε αλλά και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου επίσης, είχαμε δηλαδή δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και να πάρουμε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Εννοείται ότι σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και τύχη για το αποτέλεσμα, κάτι που δεν είχαμε σήμερα. Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, από την πρεμιέρα φάνηκε ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος».

Για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά:

«Τη διαφορά την έκαναν οι λεπτομέρειες. Λεπτομέρεια είναι ότι αδρανήσαμε στο γκολ του ΠΑΟΚ: ήταν μια πολύ καλή κίνηση, πολύ καλή κάθετη πάσα, και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Εννοείται ότι παίζει ρόλη η διαφορά ποιότητας, αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, διεκδικήσαμε ως το τέλος, χάσαμε στο 92ο λεπτό φάση για γκολ, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το αν είναι αισιόδοξος μετά την αποψινή εμφάνιση:

«Πρώτα μας φέρνει αισιοδοξία το σημερινό, εννοείται. Και βέβαια χρειαζόμαστε δουλειά, χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να βρουν ρυθμό, να παίξουν παιχνίδια, αλλά η σημερινή εικόνα με αφήνει ικανοποιημένο ότι κάτι καλό θα κάνουμε φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ