Πινακάς : «Σημαντικό για εμένα που φόρεσα το περιβραχιόνιο της ΑΕΛ»

Πινακάς : «Σημαντικό για εμένα που φόρεσα το περιβραχιόνιο της ΑΕΛ»

Ο Δημήτρης Πινακάς ήταν ο αρχηγός της ΑΕΛ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στην «Τούμπα» και μίλησε για αυτήν την μεγάλη προσωπική του στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ ωραίο που νεαρά άτομα παίρνουν ευκαιρίες, και τις αρπάζουν. Είναι πολύ καλό για το μέλλον της χώρας μας και ελπίζω αυτό να γίνεται όλο και περισσότερο τα επόμενα χρόνια και να παίρνουν νεαρά άτομα ευκαιρίες και να προωθούνται στις μεγάλες ομάδες».

Για το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο: «Είναι σημαντική στιγμή για εμένα που αγωνίστηκα με το περιβραχιόνιο της ΑΕΛ, είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Ήταν πολύ όμορφο και εύχομαι σε ακόμη καλύτερα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει την κατοχή. Δουλέψαμε σκληρά σαν ομάδα για το παιχνίδι. Κάναμε μία ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μια φάση στο τέλος, δεν βγήκε όμως και πήρε ο ΠΑΟΚ τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο πιεστικοί. Σίγουρα ο αντίπαλος μας ήταν πιο έτοιμος, καθώς είχε και ο ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό τον βοήθησε. Παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε βέβαια λάθη αλλά κάναμε και φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Με σκληρή δουλειά, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ