Κρέσπο : «Μου έλειψε η δράση, έχω καλό προαίσθημα για την Μπενφίκα» (vid)

Κρέσπο : «Μου έλειψε η δράση, έχω καλό προαίσθημα για την Μπενφίκα» (vid)

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά από μήνες αποχής ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπενφίκα εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο μετά τη νίκη του Δικεφάλου στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στη Λάρισα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Μου έλειψε αυτό. Να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι, γιατί στην τελική για αυτό το συναίσθημα παίζω ποδόσφαιρο. Φυσικά με το γήπεδο άδειο δεν είναι το ίδιο. Ελπίζω όλος ο κόσμος να βρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα και να δούμε το γήπεδο γεμάτο με κόσμο».

Για το ότι νιώθει… νεότερος δίπλα στους μικρότερους συμπαίκτες του: «Αυτή την περίοδο παίζω μαζί με νέους και ταλαντούχους συμπαίκτες όποτε με κάνουν να νιώθω έτσι. Να σας πω την αλήθεια χαίρομαι γιατί μετά τον τραυματισμό μου, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν, καθώς ήταν πολύ δύσκολος ο τραυματισμός. Τελικά σε κάθε προπόνηση άρχισα να αισθάνομαι όλο και καλύτερα και αυτοί οι νέοι παίκτες που είχα δίπλα μου, μου έδωσαν περισσότερη δύναμη και με έκαναν να νιώθω νέος».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλοί. Είμαι χαρούμενος γιατί θεωρώ ότι μπορούν να είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου. Είδα παίκτες με καλή συμπεριφορά και με δίψα να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στο κλαμπ. Είμαι χαρούμενος λοιπόν και ελπίζω ότι η ομάδα θα φροντίσει για αυτούς τους νεαρούς παίκτες».

Για την χρησιμοποίηση του στη θέση του δεξιού φουλ μπακ: «Έχω παίξει σε αυτή τη θέση για να είμαι ειλικρινής στην Ιταλία, στη Μπολόνια. Αλλάζαμε το σύστημα συχνά και αγωνιζόμουν τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν δεξί φουλ μπακ. Νιώθω ότι επιστρέφω πολλά χρόνια πίσω, είναι καλό συναίσθημα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που δεν ήταν τόσο εύκολα. Στο τέλος πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής, πήραμε και το τρίποντο που είναι αυτό που μετράει».

Για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες σε αυτά τα προκριματικά, αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι και θα είμαστε σε θέση να δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και δεν ξέρω γιατί έχω αυτό το προαίσθημα, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για εμάς που βρίσκουμε ξανά τη Μπενφίκα, μετά από δύο χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ