«Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό τον Πιέρο Σωτηρίου»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό τον Πιέρο Σωτηρίου»

Οι Κύπριοι επαναφέρουν το όνομα του 27χρονου επιθετικού στο προσκήνιο – Τι γράφουν στη Μεγαλόνησο για τον διεθνή στράικερ και τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο επιστρέφει το όνομα του Πιέρο Σωτηρίου, με τους Κύπριους να γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 27χρονο φορ, που αγωνίζεται στο Καζακστάν με τη φανέλα της Αστάνα.

Η ομάδα του Καζακστάν απέκτησε τον διεθνή επιθετικό τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κοπεγχάγη έναντι 2 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κύπριος φορ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Κύπριοι στα ρεπορτάζ τους τις τελευταίες ώρες, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον 27χρονο στράικερ ως δανεικό από την Αστάνα.

Οι Ασπρόμαυροι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του Πιέρου, το οποίο ανέρχεται στις 800.000 €. Η Αστάνα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να δώσει ως δανεικό τον Πιέρο στον ΠΑΟΚ, αλλά τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα υπάρξει deal.

Και αυτό διότι η μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν έκλεισε στις 9 Αυγούστου και ως εκ τούτου είναι αδύνατον η Αστάνα να πάρει άλλον επιθετικό για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ενδεχόμενη αποχώρηση του Σωτηρίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Κύπριοι, για τον δανεισμό του 27χρονου επιθετικού από την Αστάνα κινήθηκαν επίσης οι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ