Παναθηναϊκός : Θέλει περισσότερα για Μολέδο ο Αλαφούζος, ενοχλημένος ο παίκτης

Παναθηναϊκός : Θέλει περισσότερα για Μολέδο ο Αλαφούζος, ενοχλημένος ο παίκτης

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να ζητάει περισσότερα από την Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο με τον τελευταίο να είναι ενοχλημένος με την καθυστέρηση και απειλεί με προσφυγή τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να εισπράξει 200 χιλιάδες ευρώ από τη μεταγραφή του Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να τα έχει βρει με τον στόπερ του τριφυλλιού. Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι σύμφωνος με το ποσό της μεταγραφής ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν σκέφτεται να απαντήσει θετικά στους Βραζιλιάνους για κάτι λιγότερο από 300 χιλιάδες ευρώ. Να αναφέρουμε πως η Ιντερνασιονάλ προτίθεται να καλύψει και τα μισά απ’ αυτά που του οφείλει ο Παναθηναϊκός στον Μολέδο και το μοναδικό που απομένει είναι να συμφωνήσουν οι πράσινοι.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι ενοχλημένος με τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου ζητώντας στην ομάδα του Παναθηναϊκού να τα βρει με την Ιντερνασιονάλ, ώστε να αποχωρήσει. Μάλιστα, ο παίκτης σκέφτεται και την προσφυγή κατά του τριφυλλιού για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ