Απόλλων Σμύρνης : Νέο κρούσμα κορωνοϊού (pic)

Απόλλων Σμύρνης : Νέο κρούσμα κορωνοϊού (pic)

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και τέταρτο μέλος θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Απόλλων Σμύρνης, έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ, είδε τρία μέλη του να είναι θετικά στον κορωνοϊό. Αρχικά ήταν ένας ποδοσφαιριστής, στην συνέχεια άλλος ένας και ένα στέλεχος του συλλόγου και έπειτα από νέα τεστ, υπάρχει και άλλο κρούσμα. Όπως ανακοίνωσαν οι «νεοφώτιστοι», ακόμα ένας παίκτης κόλλησε τον COVID-19 και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Η υπόλοιπη ομάδα είναι αρνητική και θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

View this post on Instagram

Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ. Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά. Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

A post shared by Apollon Smirnis FC | Official (@apollonsmirnisfc_official) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ