Βλαχοδήμος : «Πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας για τον Παναθηναϊκό»

Βλαχοδήμος : «Πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας για τον Παναθηναϊκό»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι παίκτες της ομάδας πρέπει να τα ξεχνάνε και να δίνουν την ψυχή τους για το τριφύλλι.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα LiveSport αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αλλά και στα προβλήματα που ταλανίζουν τους πράσινους λέγοντας πως οι παίκτες πρέπει να τα αφήσουν στην άκρη και να παλέψουν για την ομάδα.

«Ο στόχος είναι να νικάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε ότι θέλουμε να πετύχουμε εκείνο ή κάτι άλλο. Πάμε να κάνουμε όσες νίκες μπορούμε. Πιστεύω στην ομάδα, όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα, αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας. Να δείξουμε ότι μπορούμε, για μας και για τον κόσμο, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει», τόνισε ο νεαρός γκολκίπερ.

Για την νίκη επί της Κέρκυρας και για το πρώτο «διπλό» που πρέπει να έρθει , απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη το Σάββατο, είπε:

«Είναι ωραίο να νικάς γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία. Για μας είναι ακόμη πιο σημαντικό επειδή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μια άνετη νίκη. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να πετύχουμε επιτέλους μια νίκη εκτός έδρας. Στη Ριζούπολη θα πρέπει να παίξουμε όπως κάνουμε συνήθως στη Λεωφόρο. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε εκτός έδρας, το ψάχνουμε πολύ, αλλά κάτι μας λείπει. Εύχομαι να βρούμε τρόπο, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ