Πολύ δύσκολα προλαβαίνουν ΑΕΚ Οτζίτζα και Ομάρ

Πολύ δύσκολα προλαβαίνουν ΑΕΚ Οτζίτζα και Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε είναι καλύτερα στην υγεία τους, αλλά θεωρείται απίθανο να προλάβουν το ματς του Κυπέλλου με την Ενωση.

Δίνουν τη μάχη τους για να μπορέσουν να προλάβουν το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά θεωρείται απίθανο να τα καταφέρουν. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, αλλά ακόμη δεν έχουν καταφέρει να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι στο ματς Κυπέλλου με τους κιτρινόμαυρους.

Και οι δύο προέρχονται από θλάσεις και ακριβώς επειδή είναι μυικά τα προβλήματα, δεν υπάρχει διάθεση να βιαστούν ή να μπουν αν δεν είναι 100% έτοιμοι, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και μεγαλύτερης απουσίας.

Πάντως στον Πειραιά είναι αισιόδοξοι ότι οι δύο σημαντικότατοι ποδοσφαιριστές για τα πλάνα του Οσκαρ Γκαρθία θα είναι απολύτως έτοιμοι για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ