Μένει ελεύθερος και έρχεται για τον Πανιώνιο ο Ουάσινγκτον

Μένει ελεύθερος και έρχεται για τον Πανιώνιο ο Ουάσινγκτον

Το αργότερο έως την Τρίτη αναμένεται να έχει τελειώσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου της Αβες στον Πανιώνιο.

Από το Σάββατο to10.gr αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ του Πανιωνίου και του Ουάσινγκτον Σαντάνα. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της Ντεσπορτίβο Αβες μετράει αντίστροφα, πλέον, για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής. Κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη (22/01), καθώς οι επαφές μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και του πορτογαλικού συλλόγου βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος που δεν έχει πάρει ακόμη την ελευθέρας του ο Ουάσινγκτον είναι το γεγονός ότι η Αβες προσπαθεί να μην του πληρώσει τα δεδουλευμένα του και ένα ποσό που αφορά μπόνους και άλλες λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Εντούτοις, επειδή και ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τελειώσει το θέμα άμεσα, θεωρείται απλώς θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι ο Πανιώνιος τα έχει βρει σε όλα με τον Ουάσινγκτον για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και το μόνο που περιμένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ