Παναθηναϊκός: Στο κάδρο ο Θανάσης Καραγκούνης

Παναθηναϊκός: Στο κάδρο ο Θανάσης Καραγκούνης

Το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για τον Θανάση Καραγκούνη, που βρίσκεται στην Ελλάδα και αναζητεί ομάδα. Τον παραχωρεί ελεύθερο η Τσβόλε.

Πριν από λίγες μέρες τα ολλανδικά ΜΜΕ έγραφαν πως ο Θανάσης Καραγκούνης είναι έτοιμος να υπογράψει στην πολωνική Κορόνα Κιέλτσε με τις… ευλογίες της Τσβόλε, ομάδα στην οποία ανήκει. Κι αυτό διότι παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Καραγκούνη με τους Ολλανδούς παραμένει σε ισχύ, ο σύλλογος του έχει δώσει το ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίχως να αξιώνει χρήματα.

Ο Καραγκούνης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του έχει συζητηθεί μεταξύ Μαρίνου Ουζουνίδη και Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, αφού είναι Έλληνας, σε καλή ηλικία (26 ετών), χωρίς μεγάλο κόστος και ένα παιδί που αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό σίγουρα θα είχε κάνει καλύτερη καριέρα στο εξωτερικό.

Άλλωστε, τα στοιχεία του Θανάση Καραγκούνη από την εποχή που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, όπου και αναδείχτηκε, ήταν εξαιρετικά και συγκαταλεγόταν στα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Τσβόλε τον Γενάρη του 2014 να σπαταλά ένα ποσό που ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ και να τον κάνει δικό της. Ωστόσο τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς είχε υποστεί ρήξη χιαστών και πριν καλά καλά επανέλθει, τραυματίστηκε εκ νέου με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ποτέ να καθιερωθεί και να διακριθεί στην ολλανδική ομάδα.

Αυτό είναι και το θέμα που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μιας και ο τραυματισμός του Καραγκούνη ήταν αρκετά σοβαρός και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα του είναι ορθάνοιχτο και δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτησή του, προσθέτοντας μια λύση για τα άκρα της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Το συμβόλαιο του Καραγκούνη με την Τσβόλε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ωστόσο οι Ολλανδοί έχουν μεταφέρει στον παίκτη πως μπορεί να φύγει από τώρα ως ελεύθερος, αν βρει ομάδα που να ικανοποιεί τα «θέλω» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ