Κοντοές : «Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το Κύπελλο»

Κοντοές : «Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το Κύπελλο»

Ο Γιάννης Κοντοές δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δικαίως κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, χαρακτήρισε ανέτοιμη την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του του στη σχολή προπονητών.

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το μέλλον του και τη συμμετοχή του στη σχολή προπονητών.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αμυντικός δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δικαίως στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, χαρακτηρίζοντας ανέτοιμη την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για την προοπτική της προπονητικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν είδαμε τη δυναμική των δύο ομάδων. Δεν είχαν τα νέα αποκτήματα. Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε τον τίτλο. Η ΑΕΚ φάνηκε ανέτοιμη ενώ ο Καρέρα άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού, παρ’ ότι είχε βρει τη χημεία της ομάδας προς το τέλος πέρυσι. Είδα χθες όμως ότι η ΑΕΚ χώλαινε αμυντικά και αυτό δεν είχε να κάνει με τους αμυντικούς της, αλλά με τον τρόπο που αγωνιζόταν».

Για το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του: «Δεν ξέρω σίγουρα. Υπήρχε μια πρόταση από τη Ρουμανία αλλά όλα αυτά που γίνονται με τον κορωνοϊό είναι δύσκολα. Πήρα αρνητική απάντηση από την Κλουζ μετά τον κορωνοϊό. Είναι δύσκολα τώρα ειδικά και με οικογένεια. Έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο στην γυμναστική ακαδημία».

Για τη σχολή προπονητών με Σαλπιγγίδη, Μαλεζά κλπ: «Η σχολή ξεκινά στο τέλος του άλλου μήνα. Θα ήταν μια ωραία εμπειρία. Θα ήθελα να είμαι έτοιμος. Εάν τελειώσει κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δει τι θα κανει. Είναι καλό να κάνουμε βήμα για να δούμε τον ποδοσφαιριστή και να μπορούμε να τον εντάξουμε πιο ομαλά μετά στην κοινωνία».

Για το αν θα μείνει Ελλάδα: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή ναι. Είναι κάτι καινούργιο για όλους μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αύριο ετοιμάζομαι να στείλω το παιδί μου σχολείο με μάσκα. Ξέρουμε η ψυχούλα του παιδιού πώς θα αντιδράσει με αυτό; Την οικογένειά μου τη βάζω πάνω από όλα. Επιλέγω με βάση αυτό. Είναι λίγο δύσκολο να πας στο εξωτερικό. Και σε ένα δεύτερο lockdown τι θα γίνει; Η οικογένεια μου; Τι θα γίνει; Θα μπορέσω να επιστρέψω;»

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο Λημνιός, ο Πέλκας, ο Γιαννούλης, ο Τζόλης, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά στα μάτια του αυτά τα παιδιά, σαν τα γυαλιά που δεν βλέπουμε ενώ τα έχουμε μπροστά στα μάτια μας. Τώρα τον χαίρομαι τον ΠΑΟΚ. Μετά από τόσα χρόνια και τόση προσπάθεια πέτυχε τελικά. Χαίρομαι τους Έλληνες. Ο Μιχαηλίδης δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά έχει σημαντικά στοιχεία»

Για τη Super League: «Έχοντας λιγοστέψει οι ομάδες είναι πιο δυνατή. Μεγαλύτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί στις μικρές ομάδες».

Για το τι θα δούμε από εκείνον ως προπονητή: «Θα υπάρχει τακτική. Το μεγαλύτερό μου προτέρημα ως παίκτης είναι ότι κάτι που με ενδιέφερε το κρατούσα. Έχω κρατήσει πράγματα από πολλούς προπονητές. Πάνω από όλα θα βλέπετε 11 παίκτες να χαμογελούν. Το επάγγελμα του προπονητή στην Ελλάδα είναι χόμπι. Δηλαδή αν έχεις και κάποιο άλλο επάγγελμα θα πάει καλύτερα από το ότι να στηρίζεσαι μόνο σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ