Ραντεβού… πωλήσεων για Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί

Ραντεβού… πωλήσεων για Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί

Οι εκπρόσωποι Βιγιαφάνιες, και Κουλιμπαλί φέρνουν προτάσεις για τους πελάτες τους στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Τι γίνεται με τον Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πουλήσει για να επιβιώσει. Γεγονός ξεκάθαρο, μη αναστρέψιμο, δρομολογημένο. Ολοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους και κανείς δεν είναι εκτός κάδρου πωλήσεων. Κάτι που σημαίνει ότι μόνο έκπληξη δεν πρέπει να προκαλούν τα ραντεβού των εκπροσώπων σημαντικών παικτών των Πράσινων με τη διοίκηση.

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ο ατζέντης του Λούκας Βιγιαφάνιες ψάχνει καλή πρόταση για τον πελάτη του. Ενός εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τη βρήκε την πρόταση που αναζητούσε και έρχεται στην Ελλάδα για να τη μεταφέρει στο Τριφύλλι και να δρομολογήσει την αποχώρηση του πελάτη του. Εάν, βεβαίως, υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι έχει πολλές προτάσεις και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν. Αλλά περιμένουν την καλύτερη, ώστε να πάρουν την απόφαση να τον παραχωρήσουν. Με τον εκπρόσωπο του παίκτη να φτάνει στη χώρα μας με νεότερα.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι αναμένουν κάτι πολύ μεγάλο και σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αν και το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς οι Πράσινοι δεν συζητούν παραχώρηση του παίκτη με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ