Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού: «Ο Αλαφούζος μας έκανε Εργοτέλη»

Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού: «Ο Αλαφούζος μας έκανε Εργοτέλη»

Εκατοντάδες τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook για την άσχημη πρεμιέρα της ομάδας και την εικόνα στην Τρίπολη. Στο στόχαστρο κυρίως ο Αλαφούζος, αλλά και οι Ρόκα και Πογιάτος.

Πρόβλημα με το καλημέρα. Πρόβλημα που δημιουργείται από την άσχημη αγωνιστική εικόνα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός χθες στην Τρίπολη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα. Για πρώτη φορά τα τελευταία 11 χρόνια οι πράσινοι έχασαν στην πρεμιέρα τους, αλλά το χειρότερο δεν είναι η ήττα. Είναι πως παρουσιάστηκε μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, με έναν προπονητή που έκανε πολλά λάθη, πληρώνοντας κι εκείνος τον άσχημο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ένας σχεδιασμός που έφερε τον Μαυρομμάτη να είναι ο βασικός αριστερός μπακ στις 13 Σεπτεμβρίου, παρ’ όλο που είναι σέντερ μπακ και ήταν αμφίβολο αν θα μείνει. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού… βράζει και με το δίκιο του.

Από χθες μετά το ματς τα σχόλια στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ είναι εκατοντάδες από αγανακτισμένους οπαδούς. Με τα περισσότερα να αφορούν τον Γιάννη Αλαφούζο και τον κόσμο να γράφει πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού μικραίνει συνεχώς τον σύλλογο και τον έχει μετατρέψει σε… Εργοτέλη. Ο κόσμος τα βάζει και με τον Τσάβι Ρόκα για τις μεταγραφικές επιλογές που έχει κάνει, αλλά και με τον Ντάνι Πογιάτος για τη διαχείριση του αγώνα.

Δείτε ορισμένα από τα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ