Ο Πογιάτος πρώτο φαβορί για απόλυση σύμφωνα με τις στοιχηματικές (pic)

Ο Πογιάτος πρώτο φαβορί για απόλυση σύμφωνα με τις στοιχηματικές (pic)

Η Superleague ξεκίνησε και οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν ήδη ποιοι προπονητές είναι φαβορί να απολυθούν από τους συλλόγους τους.

Η Superleague έκανε την πρώτη σέντρα για την σεζόν 2020/21, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του. Συγκεκριμένα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσε προβληματισμό.

Όπως ήταν φυσικό, οι στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησαν ήδη να βγάζουν τα φαβορί για κάποια ενδεχόμενη απόλυση πριν την… 28η Οκτωβρίου. Όπως αναφέρουν, ο πιο ασφαλής προπονητής είναι ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το νταμπλ και έκαναν μία αρκετά καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αντίθετα, ο Ντάνι Πογιάτος του Παναθηναϊκού είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Ισπανός τεχνικός, εκτός από την ήττα της ομάδας, δεν πρόσφερε στους φίλους του «τριφυλλιού» την εικόνα που θα περίμεναν. Για αυτό τον λόγο, ο κόουτς των «πρασίνων» είναι το φαβορί να απολυθεί πρώτος από τον πάγκο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για την απόλυση του 42χρονου τεχνικού, η απόδοση είναι στο 3.00 ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μίχαελ Ένινγκ. Παρά την νίκη του Άρη επί της Λαμίας, ο Γερμανός προπονητής είναι δεύτερος στην λίστα και με απόδοση 4.00, καθώς το σύνολο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε αρκετά προβλήματα.

Τέλος, ο Μάσιμο Καρέρα, παρά την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, δεν φαίνεται να «κινδυνεύει» η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ