Η ανάλυση του ειδικού για to10.gr : «Αυτά θα κάνει στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία»

Η ανάλυση του ειδικού για to10.gr : «Αυτά θα κάνει στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία»

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στο κατώφλι της ΑΕΚ, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ιρόνι Κιριάτ Σιμόνα, Εντέν Σαμίρ να σκιαγραφεί αποκλειστικά για to10.gr το προφίλ του 22χρονου εξτρέμ.

Η απόκτηση εξτρέμ… καίει για την ΑΕΚ και αποτελεί βασική προτεραιότητα για την τωρινή μεταγραφική περίοδο. Τα τελευταία χρόνια, η Ένωση έχει θέμα στα άκρα και ουσιαστικά ο τελευταίος… κανονικός εξτρέμ που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει την τρύπα που υπάρχει στα άκρα, με την ΑΕΚ να φέρνει στην Ελλάδα τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 22χρονος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μάσιμου Καρέρα, η οποία και ενισχύεται σημαντικά σε μια θέση που πονά αρκετά. Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ( 2,6 εκατ. ευρώ για το 60%), με τον νεαρό winger να αναμένεται σύντομα στη χώρα μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο πρόσωπο του Λιβάι, οι άνθρωποι της Ένωσης βλέπουν έναν παίκτη που μπορεί να ηγηθεί και να κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή.

Ο 22χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Ολλανδίας με τη φανέλα της Εξέλσιορ και της Αλκμάαρ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έβγαλε το… ψωμί του στο Ισραήλ. Τη σεζόν 2018-2019 βρέθηκε στην Ιρόνι Κιριάτ Σιμόνα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Νέα πρόταση της ΑΕΚ για Γκαρσία» - to10.gr

«Εχει φοβερές ικανότητες, θα κάνει τη διαφορά»

Με τη φανέλα της Ιρόνι, ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 22 ματς, σημειώνοντας 3 γκολ. Ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, ωστόσο αντιμετώπισε και κάποιους τραυματισμούς, που τον άφησαν για καιρό εκτός δράσης. Ο Εντέν Σαμίρ συνυπήρξε με τον Γκαρσία στην Ιρόνι και μίλησε αποκλειστικά στο «10» για τον νεαρό παίκτη, που προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο 25χρονος χαφ έσταξε… μέλι για τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως έχει φοβερές ικανότητες.

«Ο Λιβάι έχει φοβερές ικανότητες. Τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του είναι τόσο η ταχύτητα όσο και η δύναμη. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να περάσει τον οποιοδήποτε αμυντικό». 

Ο Σαμίρ αποθεώνει τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και εμφανίζεται σίγουρος για την επιτυχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Ο Γκαρσία είναι νέος ακόμα και μπορεί να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί και άλλο. Στην ομάδα ήταν ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις του, έπαιζε πολύ καλά. Είχε βέβαια και κάποιους τραυματισμούς.

Είχαμε καλή επικοινωνία και συνεργαζόμασταν καλά. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και θετικός. Πιστεύω, πως  με τις εμφανίσεις του θα κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

levi-garcia

Η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Λιβάι Γκαρσία. Είναι δεδομένο αυτό. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο, επενδύει και ένα τόσο σοβαρό και μεγάλο ποσό.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μεταγραφικές… ενέσεις και για αυτόν τον λόγο προχωρούν στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ. Και φυσικά, ευελπιστούν να έχουν πέσει… μέσα στην επιλογή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ