Αβραάμ σε Τόρο : «Είσαι το κολλητάρι μου, θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας»

Αβραάμ σε Τόρο : «Είσαι το κολλητάρι μου, θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας»

Γεμάτο από αναμνήσεις και συναισθήματα ήταν το μήνυμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον χρόνια συμπαίκτη και φίλο του, Βασίλη Τοροσίδη.

«Πλημμυρισμένη» από συναισθήματα ήταν η ανάρτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στα Social Media για τον συμπαίκτη του, αλλά κυρίως καλό του φίλο, Βασίλη Τοροσίδη.

Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού κρέμασε τα παπούτσια του ως νταμπλούχος Ελλάδας, με τον Αβραάμ να εξιστορεί με συγκινητικό τρόπο γεγονότα από τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον η φιλία αυτή, θα συνεχιστεί εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

«Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση…Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επί ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν… έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια…

Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια .

Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κανω μια εξαίρεση…Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επι ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν… εχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια… Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια . Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας. @vasilistorosidis35 #olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avraam Papadopoulos (@papadopoulos.avraam) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ