Η Κύπρος, τα νέα δεδομένα και ο… Σεμέδο

Η Κύπρος, τα νέα δεδομένα και ο… Σεμέδο

Όλοι μέσα πλέον στο Ρέντη με τον Μαρτίνς να μαθαίνει την Τετάρτη τον αντίπαλο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να ετοιμάζει ενδεκάδα για τον Αστέρα. Όλα σε συνάρτηση και με τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε όλα τα μέτωπα…

Μια προετοιμασία περίεργη για τον Ολυμπιακό καθώς μπορεί να έχει ξεκινήσει για τη νέα σεζόν από τα μέσα του Αυγούστου όμως λόγω των όσων συνέβησαν με τον τελικό του κυπέλλου δεν είχε την δυνατότητα να μοντάρει όπως θα ήθελε την ομάδα. Ελάχιστα φιλικά και αυτά στη λογική του τελικού του κυπέλλου (άρα με το περσινό ρόστερ στο μυαλό του) κάτι που σημαίνει πως ο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα για τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν χωρίς να έχει καταφέρει να δουλέψει όπως θα ήθελε με την 11αδα που έχει στα πλάνα του.

Επί της ουσίας από σήμερα ο Μαρτίνς ετοιμάζει το νέο Ολυμπιακό ξέροντας πως δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Μετά τον νικηφόρο τελικό του Σαββάτου και το τελευταίο ματς με ειδικές συνθήκες και ρόστερ ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει στα πλάνα του όλες τις έως τώρα μεταγραφές, μαζί με τους Πέπε και Εμβιλά που προπονήθηκαν χθες με όλους όσους δεν αγωνίστηκαν στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του δύο δύσκολα ματς στα οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται για να πετύχει τον στόχο του, να ξεκινήσει δηλαδή την Παρασκευή με το «δεξί» στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα (που παραδοσιακά τον ζορίζει στο Καραϊσκάκη) και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Το καλό για τον Μαρτίνς είναι πως ακόμη και ο Εμβιλά που μπήκε ως η τελευταία χρονικά μεταγραφή στην προετοιμασία είναι σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος θα τον ετοιμάσει γρήγορα για τα ματς που έρχονται.

Στον Ολυμπιακό αναμένουν την Τετάρτη το απόγευμα (6μμ) τον αγώνα της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα για να μάθουν τον αντίπαλο τους με τον Μαρτίνς συνάμα να ετοιμάζεται να φιξάρει τα πλάνα του για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Αστέρα.

Μια ενδεκάδα που δεν αναμένεται να έχει και πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή του τελικού, με εξαίρεση βεβαίως τις απολύτως λογικές και… αναγκαίες καθώς για παράδειγμα ο Τοροσίδης που έπαιξε αριστερό μπακ σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Ραφίνια και Χολέμπας αναμένεται να είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα κόντρα στον Αστέρα ενώ και ο Σεμέδο με τα τωρινά δεδομένα θα είναι βασικός δίπλα από τον Μπα. Ο Σεμέδο βεβαίως είναι στην… ημερησία διάταξη των μεταγραφών δεδομένων για τον Ολυμπιακό με την Μπενφίκα να ανεβάζει όλο και περισσότερο την πρόταση της. Αν θα πλησιάσει και πότε στα στάνταρ που θέλει ο Ολυμπιακός θα το γνωρίζουμε σύντομα. Ίσως και αργά το βράδυ της Τρίτης…

Κατά τα άλλα ο Τζολάκης θα είναι ξανά κάτω από τα γκολποστ (ο Σα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα) και μεσοεπιθετικά δύσκολα θα αλλάξει η διάταξη του κυπέλλου. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για τον Μαρτίνς θα παίξει ρόλο και ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς το ματς με τον Αστέρα θα είναι και μια ευκαιρία για να μοντάρει την ομάδα για το, έτσι και αλλιώς σπουδαιότερο και κρισιμότερο ματς της 23ης Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ