Παναθηναϊκός : Στραματσόνι καλεί Βιγιαφάνιες!

Παναθηναϊκός : Στραματσόνι καλεί Βιγιαφάνιες!

Η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι είναι μία από τις πολλές ομάδες που θέλουν τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο μάνατζερ του οποίου έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να φέρουν μια μεγάλη πρόταση και να δώσει λύσεις στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ. Ο Αργεντινός, που το τελευταίο διάστημα είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού έχει… ξενερώσει με την κατάσταση που επικρατεί και έχει χάσει την υπομονή του.

Ο ατζέντης του, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και λέγεται πως θα φέρει προτάσεις από ξένους συλλόγους για τον πελάτη του. Το θέμα είναι φυσικά και τα χρήματα που θα δοθούν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει αρκετά μεγάλες απαιτήσεις για ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά του στοιχεία, όπως είναι ο Βιγιαφάνιες.

Για τον παίκτη, πάντως, εκτός από το ενδιαφέρον ολλανδικών και βελγικών συλλόγων, στο προσκήνιο φέρεται να βρίσκεται και η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός, που ήταν εκείνος που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του «Βίγια» στον Παναθηναϊκό από τον Παναιτωλικό, τον έχει ζητήσει και από τη διοίκηση της Σπάρτα, η οποία συνεχίζει να του κάνει τα… χατίρια παρά την άσχημη πορεία του συλλόγου και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, στην κουβέντα που θα κάνει ο ατζέντης του Βιγιαφάνιες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το όνομα του Στραματσόνι να ακουστεί, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο ο Βιγιαφάνιες να θελήσει να πάει στην Τσεχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ