«Κάνει επίσημη πρόταση για τον Γιαννούλη η Αταλάντα»

«Κάνει επίσημη πρόταση για τον Γιαννούλη η Αταλάντα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η Αταλάντα ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα μάλιστα να αναφέρουν ότι η ιταλική ομάδα σύντομα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά για τον διεθνή μπακ.

«Η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η Αταλάντα μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση στην ελληνική ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλουίτζι Λονγκάρι.

«Η Αταλάντα ψαρεύει στην Ελλάδα για την αριστερή της γραμμή», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον διεθνή αμυντικό. Οι δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα χαρακτηρίζουν μάλιστα ως ευκαιρία την περίπτωση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ και τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Γκασπερίνι να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ