«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κίρικες»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κίρικες»

Η ρουμάνικη ιστοσελίδα sport.ro έγραψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι, Βλαντ Κίρικες.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά την αποχώρηση του Βούκοβιτς και το όνομα του Βλαντ Κίρικες της Νάπολι είδε το φως της δημοσιότητας για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε και δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας,sport.ro, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Βλαντ Κίρικες. Στην Ελλάδα ακούστηκε ότι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει τον Κίρικες, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή αναπληρωματικός στη Νάπολι. Ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας δεν παίζει στην ιταλική ομάδα και ο Ολυμπιακός του προσφέρει μια θέση στην ομάδα του. Αυτή τη στιγμή οι αμυντικοί της ελληνικής ομάδας είναι ο Ισπανός, Μποτία, ο Σενεγαλέζος, Σισέ και ο Βέλγος, Ένγκελς. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ