ΑΕΚ : Επανέρχεται για Αλέις Γκαρθία (vids)

ΑΕΚ : Επανέρχεται για Αλέις Γκαρθία (vids)

Την περίπτωση του Αλέις Γκαρθία επαναφέρουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού χαφ.

Η ΑΕΚ μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, προχωράει τις μεταγραφικές της υποθέσεις προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα καλύτερα τις «τρύπες» στο ρόστερ της.

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία λοιπόν η Ένωση φαίνεται πως προχωράει για την απόκτηση ενός σχεδόν συνονόματου. Ο λόγος για τον Αλές Γκαρθία, το όνομα του οποίου επιστρέφει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός χαφ που θα του λύσει τα χέρια και ο 23χρονος μέσος είναι η ιδανική επιλογή. Ο Γκαρθία είχε ακουστεί και παλαιότερα για την ΑΕΚ και με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ρόστερ, εξετάζεται εκ νέου η περίπτωσή του, ειδικά μετά τα όσα είδε ο Ιταλός τεχνικός στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο 23χρονος χαφ αγωνίστηκε στη Μουσκρόν την περασμένη σεζόν, ως δανεικός από τους Πολίτες και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Στον βελγικό σύλλογο είχε βασικό ρόλο, καταγράφοντας 25 συμμετοχές, ενώ σκόραρε πέντε γκολ και είχε τρεις ασίστ. Συνολικά, με τη Σίτι μέτρησε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και ένα τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ